Μεγάλη εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πανελλήνιο ΠΠ ΠΚ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το νεοσύστατο σωματείο στίβου Αναγέννηση Πεύκης ΓΣ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων (αθλητές 14 & 15 ετών) που διεξήχθη στην Χαλκίδα.

 

Η Μαριλένα Λιανοπούλου, κατάφερε με εξαιρετική τακτική αλλά και μαχητικότητα να τερματίσει δεύτερη στον τελικό των 1.000μ παγκορασίδων με επίδοση 3.06.12, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι μόλις 14 ετών και συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της (3.12.89), ενώ βέβαια σφραγίζει και την ιστορία του σωματείου ως η πρώτη αθλήτρια που κατακτά πανελλήνιο τίτλο.

Στους ίδιους αγώνες όμως είχαν προκριθεί και άλλοι αθλητές της Αναγέννησης Πεύκης.

Συγκεκριμένα ο Επαμεινώνδας Mπάκουλας στα 150μ  παμπαίδων κατετάγη 15ος με 18.39 και στο ίδιο αγώνισμα ο Ευάγγελος Φλασκής 20ος με 19.91.

Στις παγκορασίδες στα 80μ η Ειρήνη Μουρατιάδη κατετάγη 31η με 11.06 και η Κωνσταντίνα Ζαμινού 36η με 11.11.

Το σωματείο έλαβε μέρος και στις σκυταλοδρομίες.

Στα 4 Χ 80μ παγκορασίδων με τις Βενιαμίν, Χουσίδη, Ζαμινού και Μουρατιάδη η Αναγέννηση Πεύκης κατετάγη 30ομε 43.66 , ενώ στα 4 Χ 300μ παμπαίδων με τους Φλασκή, Δεβελέκο, Μπουντρά και Μπάκουλα κατετάγη 23ομε επίδοση 2.58.11.

Τους αγώνες στη Χαλκίδα παρακολούθησαν πολλά μέλη του ΔΣ του σωματείου, πλήθος γονέων αλλά και αθλητές που ήρθαν στο στάδιο της Χαλκίδας για να ενθαρρύνουν τους συναθλητές και φίλους τους.

Η αγωνιστική παρουσία του σωματείου, συνολικά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κρίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά οι συνθήκες με τις οποίες προπονήθηκαν τα παιδιά της Αναγέννησης Πεύκης ήταν επιεικώς απαράδεκτες και άνισες.

Το ΠΕΑΠ δυστυχώς – και παρά τις επανειλημμένες επιστολές της διοίκησης του σωματείου – δεν παραχώρησε,από συστάσεως του σωματείου μέχρι και σήμερα, ούτε ώρες προπόνησης στο σωματείο ούτε και χώρο για να στεγαστεί, διαχωρίζοντας έτσι τα σωματεία στίβου της περιοχής και δείχνοντας το άδικο πρόσωπο σε περισσότερα από 120 μικρά παιδιά της Πεύκης. Ευελπιστούμε ότι έστω και καθυστερημένα η νέα διοίκηση του ΠΕΑΠ θα αποκαταστήσει αυτή την αδικία και την έλλειψη ισονομίας.

 

http://www.voreini.gr/sports/megali-emfanisi-gia-tin-anagennisi-pe/